Search
Close this search box.

מארגנים על האש! 5 בשרים שאי אפשר לוותר עליהם בערב ברביקיו

אם אתם מארגנים על האש ובא לכם להכין את מנות הבשר המושלמות, אנחנו ממליצים לכם לקרוא את המאמר הבא. קבלו 5 בשרים שאי אפשר לוותר עליהם בערב ברביקיו, כי בלעדיהם זה פשוט לא יהיה אותו דבר.

נקניקיות

אנחנו מתחילים אולי במנה הכי קלה להכנה על האש, נקניקיות איכותיות שזמן ההכנה שלהן הוא הכי קצר שיש. הנקניקיות מתבשלות בשיא המהירות ובניגוד לנתחי בשר עבים כל מה שתצטרכו לעשות זה לצלות אותן במשך שתי דקות לכל צד, אחרת הן יאבדו מהטעמים העשירים שלהן. אנחנו בכוונה מדגישים את העובדה שהנקניקיות צריכות להיות איכותיות ועשויות מבשר איכותי על מנת שהמנה הזו באמת תוכיח את עצמה. אנחנו כמובן לא ממליצים ללכת על נקניקיות קפואות מבשר מעובד, אתם עלולים להתאכזב מהתוצאות.

המבורגר

מי לא אהוב המבורגר? והמבורגר על האש זה בכלל להיט של ממש. זה הזמן להכין המבורגר מעולה מבשר טחון איכותי עם מגוון רחב של תבלינים שאתם מאד אוהבים. תוכלו להכניס פנימה מלח, פלפל שחור, פפריקה ועוד מגוון רחב של תבלינים שאתם מתחברים אליהם. המלצה שלנו, אל תתפזרו יותר מידי עם התבלינים כי זה עלול לגרום להמבורגר להפוך לגס מידי מבחינת הטעמים. שימו לב שאתם לא צולים את ההמבורגרים יתר על המידה על מנת שלא יתייבשו ולא יאבדו מהטעמים והוויטמינים שלהם, מאד חשוב להקפיד על זה. האורחים ביקשו מכם המבורגר מדיום וול? כל מה שאתם צריכים לעשות זה לצלות את ההמבורגר למשך שלוש דקות לכל צד ונגמר הסיפור.

סטייקים

אנחנו עולים רמה באיכות של הבשר ובמקביל גם במיומנות שלכם בתור גרילרים. אז האמת היא שאנחנו חושבים שעל האש ללא סטייקים זה לא ממש על האש. תמיד הסטייקים מחכים לסוף ומי שאוכל אותם הם בעלי הקיבולת הבלתי מוגבלת לבשר. אנחנו ממליצים לכם לעשות הפוך, שלבו את הסטייקים כבר בתחילת הברביקיו כדי שכולם יוכלו ליהנות מהטעמים המיוחדים שלהם. זה לא משנה איזה סטייק תבחרו, בין אם סטייק עין או אנטריקוט, אל תצלו אותם יתר על המידה על מנת שלא יאבדו והוויטמינים ומהטעמים שלהם.

 

 

חזה עוף

אנחנו מתקדמים למנה שמתאימה במיוחד למי ששומר משקל וחשוב לא שלא להתפזר מבחינת הקלוריות. חזה עוף היא מנה סופר קלה להכנה על הגריל, את חזה העוף יש לצלות כמה דקות בודדות לכל צד והוא מוכן. מה שכן, אנחנו ממליצים לכם לקחת את זה צעד אחד קדימה ולהשרות את חזה העוף במרינדה מושלמת שתעניק לו טעמים סופר מושלמים במשך כל הלילה. זה הכול, מלח ופלפל למעלה ואתם מסודרים.

כנפיים

אם יש מנה מושלמת להכנה על הגריל זה כנפיים, יש להם טעם מושלם ממש כמו חטיף. יש כאלה שאוהבים את הכנפיים עם פלפל שחור ומלח, לא מעבר לזה. יש כאלה שאוהבים להשרות את הכנפיים במרינדה למשך כל הלילה על מנת שהטעמים יחדרו אליהן פנימה. כך או כך, לא משנה באיזו דרך תבחרו, אנחנו בטוחים שאתם תעופו על הכנפיים, תרתי משמע. המלצה שלנו, הניחו את הכנפיים כל הרשת הלוהטת ומיד הפכו אותן על מנת שלא ידבקו לרשת.

לסיכום

אם אתם מארגנים על האש ובא לכם להכין את הארוחה המושלמת, אנחנו ממליצים לכם לשים על האש את הבשרים שאותם סקרנו במאמר זה. הקפידו שלא לצלות את הבשר יתר על המידה על מנת שלא יתייבש ואתם בדרך למנה המושלמת.

מאמרים קשורים

דברו איתנו!

קולינריה בחיפה

נגישות